https://youtu.be/wfNnZGfBTmU

Sébastièn Choy featuring AUTHENTIC

Wilt u professionele topartiesten op maat voor een huiskamerconcert, receptie, bruiloft, restaurant, bedrijfsfeest, theater, evenement  of festival? Dan biedt Choy Records u zeker de mogelijkheid tot inspirerende onvergetelijke muzikale momenten. U kunt een menu selecteren van overheerlijke, verrijkende originele werken, covers of een combi daarvan. U kunt natuurlijk ook kiezen voor ons menuspecial van de dag!

Authentic is direct inzetbaar met de professionele producer/componist van ChoyRecords:  Sébastièn Choy. Deze multimuzikant produceert en componeert inmiddels meer dan 10 jaren voor het label ChoyRecords. Daarnaast heeft hij internationale muzikale successen behaald en werkt hij regelmatig met bekende artiesten. Sébastièn Choy ft. Authentic wordt mede door bekende radio Dj’s en radio en tv stations gesupport zoals: Daniel Dekker, Corné Klijn, Gijs Staverman, Giel Beelen, Gerard Ekdom en RTL Lounge. (Zie onze frontpage voor een aantal voorbeelden daarvan: www.choyrecords.com.)

Sébastièn Choy wordt voor deze optredens onder andere versterkt door de overgeweldige soulzangeres Saskia Lie Atjam, die haar sporen reeds verdiend heeft in de nationale en internationale muziekindustrie. Met haar fantastische soulgeluid, haar ongelooflijke ongeëvenaarde frasering en timing, weet Saskia menigeen in ontroering te brengen en voor topentertainment te zorgen. Daarnaast kunnen andere toptalenten mede het Authentic project versterken.

Gezamenlijk zijn Sébastièn en Saskia Lie Atjam, die onder de naam “Authentic” originele werken uitbrengen met een soul/motown sound, een uniek onvergetelijk muzikaal duo waarbij Saskia akoestisch op de western en spaanse gitaar begeleid wordt. Ook is het mogelijk een complete band van Authentic te laten optreden voor een onvergetelijke muzikale beleving. Van een 5 mans band tot complete bigband van 10 personen.

Wilt u dit duo of complete band als muzikale apotheose voor uw festijn?
Dan bent u bij Choy Records aan het juiste adres. U stuurt een mailtje naar info@choyrecords.com. Hier kunt u informeren naar de prijzen voor het door u gewenste optreden op maat. De act of complete band is standaard gebaseerd op een half uur en is altijd aan te passen qua tijdsduur

====================================================================================================

 

"Make It Up To Me" Banner

Binnenkort ter verrijking van ons popsoul aanbod is de overgeweldige soulpop act: Sébastièn Choy featuring EXPECT te boeken. Met fantastische funk soul en disco geluiden en geweldige roulerende soulvocalen wordt deze muziek een fantastische belevenis voor jong en oud.

De single releases beginnen zich vanaf deze periode te manifesteren in rap tempo waarbij de act na zijn zesde singlerelease volop te boeken zal zijn in het gehele land. Het jongerenradio station FunX is reeds in de belangstelling voor deze nieuwe souldance sensatie. Ter voorproefje presenteren wij graag de overheerlijke track “Make It Up To Me”. Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom deze Sébastièn Choy featuring EXPECT.

https://youtu.be/L0Sxj_ztpOg

====================================================================================================

IAN BARRAS

Voor speciale danceparties hebben wij de verbluffende en symphatieke Dj Ian Barras mede in de aanbieding. Ian Barras is  Dj en producer, die zijn eigen label Azra Ditigal Records heeft voor nationale en internationale opkomende talentvolle houseproducers. Ian Barras weet voor iedere gelegenheid de juiste beats te plaatsen om uw feestgangers uit hun bol te laten gaan. Ian Barras stelt in overleg met u, de juiste dance of houseset samen voor uw (after)party, club, verjaardag, evenement of festival. Voor prijsinformatie stuurt u mede een mailtje naar info@choyrecords.com

 

 

 

 

Contact Choy Records

We'd love to hear from you!

: +31 (0)10 786 28 08
: info@choyrecords.com